Kosten subsidie spouwmuurisolatie

KOSTEN & SUBSIDIES

Wist u dat spouwmuurisolatie de meest geldbesparende vorm van isoleren is ? Het is eenvoudig aan te brengen met minimaal hak-en breekwerk, heeft groot effect vanwege de grote oppervlakte en is goedkoop om aan te brengen. Door rond de € 800 te investeren (inclusief subsidies) kunt u jaarlijks maar liefst € 300 op uw energiekosten besparen. Daarnaast wordt uw woning droger, warmer en behaaglijker én meer waard.

LET OP ! Voor 2020 en 2021 zijn twee subsidieregelingen beschikbaar indien u besluit om de spouwmuren van uw woning te laten isoleren. Als eerste krijgt u korting op de BTW over de arbeidskosten: u betaalt slechts 9% in plaats van 21% (12% besparing over arbeidskosten) en als tweede de Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis waarbij u een vergoeding krijgt per m2 geïsoleerd oppervlak met een gemiddelde van 30% van de totaalkosten. Per 1 januari 2020 is het subsidiepercentage 20%.

Nog nooit is spouwmuurisolatie zo goedkoop geweest.

GRATIS OFFERTES SPOUWMUURISOLATIE

Is uw woning gebouwd voor 1975 en wilt u weten wat het exact zou kosten om uw spouwmuren te laten isoleren ? Vraag dan volledig gratis en vrijblijvend offertes aan inclusief een gedetaileerde weergave van uw subsidiemogelijkheden.

Klik hier om naar het offerte aanvraag formulier te gaan.

De voordelen van spouwmuurisolatie

Een ge´soleerde woning is warmer, droger en behaaglijker

Het na-isoleren van spouwmuren brengt grote voordelen met zich mee zoals een hele forse besparing op de jaarlijkse energiekosten en het veel behaaglijker (warmer en droger) worden van de woning. De woning wordt ook beter beschermd tegen vochtschade en zal een gunstiger Energielabel krijgen. Al die aspecten zorgen ook voor een hogere waarde bij verkoop van de woning.

Maar daarnaast zijn er ook aantrekkelijke subsdies voor woningisolatie beschikbaar, waaronder voor het laten isoleren van de spouwmuren.

Lees hier verder over de voordelen van het na-isoleren van spouwmuren.

Ook fors besparen op uw jaarlijkse energiekosten ?

Dan is de kans groot dat de spouwmuren van de woning nog niet ge´soleerd zijn.

Vraag daarom nu gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze partners (dekking in geheel Nederland).

Wij gebruiken cookies op onze website om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Meer informatie